Ph installation och service – Din partner för luftvärmepumpar


PH installation och service (PHIS) är ett etablerat företag specialiserat på installation av luftvärmepumpar, grundat av den erfarna och certifierade kylteknikern Peter Hillgren. Med över 15 års branscherfarenhet och en beprövad track record sedan starten 2012, strävar vi efter att erbjuda högkvalitativ och pålitlig service till våra kunder.

Vi är fullt medvetna om de juridiska kraven som styr installationen av värmepumpar och försäkrar att vårt arbete överensstämmer med alla tillämpliga lagar och bestämmelser. Genom att samarbeta med oss kan du vara säker på att din värmepump installeras på ett optimalt sätt, anpassat efter dina specifika behov, till konkurrenskraftiga priser.

Vårt verksamhetsområde omfattar hushåll i Hälsingland, Gästrikland och Dalarna där vi erbjuder en omfattande lista av tjänster, inklusive installation, service och reparation av luftvärmepumpar. Dessutom specialiserar vi oss på rengöring av ventilationssystem och åtgärdande av eventuella problem med ventilationsfläkten.

Vi är väl medvetna om de potentiella skadorna som kan orsakas av fuktiga husgrunder och arbetar aktivt med att erbjuda effektiva lösningar och professionell installation för att förhindra sådana problem. PHIS är din pålitliga partner för att säkerställa en smidig och problemfri lösning för dina behov.

Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation och låt oss hjälpa dig med dina behov av värmepumpsinstallation och relaterade tjänster.